Tup-Tup ..baru saja…

tup..tup..baru saja aku ambil emas…dah ada 2 orang lock harga 1 dinar…sorang kawan aku yang kerja satu opis…sorang lagi ketua jabatan elektrik di IKM LUMUT, Perak…fuhh jauh siot dari utara ke selatan..kemudian ke pantai selatan….tenggok..inilah pelaburan emas…tak kenal sempadan…alhamdulillah…

inilah 1 dinar….kecik kan besar lagi 20 sen…nie pun harganya mencecah lebih Rm500…hehehe…mari beli…tengok web site terus call dan lock harga….

http://publicdinar.com/

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: